По следите на престъпниците с "Фамилията ми е Шилов"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
21 дек 2019 13:00, Петя Славова
2
По следите на престъпниците с "Фамилията ми е Шилов"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Историята на героя от известния сериал "Полицейски войни" полковник Роман Шилов продължава във филма на Андрей Елинсън "Фамилията ми е Шилов". Главният герой вече е без работа и решава да се съсредоточи върху личния си живот.

Въпреки свободното си време, Шилов не може да пренебрегне факта, че негов добър приятел, помогнал му да залови в миналото опасен убиец, е изчезнал.

Така героят тръгва по следите му и стига до провинциално градче, където плановете му за любов и личен живот се усложняват и той е въвлечен в редица напрегнати ситуации.

Елинсън продължава с житейските и професионални премеждия на познатия ни персонаж от сериала като ни предлага отделен филмов сюжет с него. И тук уменията на героя ни напомнят за познатото лице от малкия екран, който губеше жени, търсеше убийци и замесените в престъпленията, както и контактуваше с криминалните власти.

Шилов не се вписва в системата и именно с това успява и да спечели одобрението на зрителите. И във филма на Елинсън той се справя с престъпления, но този път му се налага да използва уменията си сам, без помощта на колегите си.

Филмът притежава всичко необходимо за качествено криминале с привлекателен герой и сложни перипетии, носещи драматична динамика, достойна за жанра, до самия финал.

В ролите ще видим Александър Устюгов, Сергей Перегудов, Мария Синяева, Генадий Алимпиев. Гледайте "Фамилията ми е Шилов" на 21 декември от 21.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По следите на престъпниците с "Фамилията ми е... Пит, ПитБул!-)))))
1
0
 
12
 
! Отговори
339 преди 4 години
Полицейски войни-отличен сериал,добиваме представа и за някои порядки в Русия и трудната борба с престъпността